Over mij

Ik heb altijd getekend en geschilderd, na een omweg: een opleiding tot activiteiten begeleidster ben ik in Amsterdam naar de vrije teken academie gegaan. Daar maakte ik vooral illustratief werk en leerde ik af te stappen van alles wat voor de hand ligt. Daarna heb ik lessen gevolgd in model tekenen en schilderen bij een leraar aan de Rietveld academie, daar leerde ik schilderen op de 17e eeuwse manier.
 
Tegelijk begon ik één dag in de week met praktijk goudsmeden aan de Zadkine academie in Amsterdam en na vier jaar examen in Schoonhoven (2001). Naast deze ambachtelijke bezigheden vond ik een baan in een grote antiekwinkel zo één waar je wordt overspoeld met verschillende stijlen, kunst, kitsch en heel veel moois. En natuurlijk de klanten die je probeert wegwijs te maken tussen alle spullen zoekend naar dat ene wat op hem/haar staat te wachten. Dit was in de tijd vóór internet.

Inmiddels heb ik zelf een hele collectie sieraden en schilderijen opgebouwd en al vele wensen en opdrachten mogen vervullen. Dagelijks ben ik met mijn handen en in mijn hoofd bezig met het creëren van nieuwe kunstwerken. En wil dat niet op het platte vlak (schilderijen) dan doe ik het in 3D (sieraden) of andersom.

Door middel van deze webshop hoop ik met nog meer mensen dit moois te delen. Natuurlijk is een blik in de werkplaats/atelier ook altijd interessant. Neem dat even contact op voor een afspraak.